Գարդենիա

«Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիր

Հիդրոպանիկան ջերմոցը որպես ուսումահետազոտակա միջավայր

Оставьте комментарий

Որոշակի տվյալներ հիդրոպոնիկայի մասին

Հիդրոպոնիկա (հունարեն՝ ύδωρ — «ջուր» և πόνος — «աշխատանք»), բույսերի աճեցումն առանց հողի, արհեստական լցանյութերի վրա սննդարար լուծույթի պարբերաբար մատակարարման եղանակով, որն անհրաժեշտ է բույսերի նորմալ աճի և զարգացման համար։

Նախագծի նպատակը
Աճեցնելով տարբեր բանջարեղեններ, տարբերակել այն բույսերի ցանկը, որոնք ավելի լավ կաճեն այդ պայմաններում
Նույն եղանակային պայմաններում աճեցնելով միատեսակ բույսեր թե հիդրոպոնիկ, թե սովորական (հողի մեջ) պայմաններում կատարել ամենշաբաթյա գրառումներ և անցկացնել համեմատություններ երկու տարբեր միջավայրերում միատեսակ բույսերի աճի վերաբերյալ
Մասնակիցներ
4-5րդ դասարանի սովորողներ
Արդյունքում
Սովորողների տեխնոլոգիական նոր հմտությունների և կարողությունների ձեռք բերում
Ուսումնաարտադրական գործընթացին
Հետազոտական կարողությունների ձեռք բերում համեմատությունների արդյունքում
Ստացված արտադրանքի իրացմանը անմիջական մասնակցություն

Автор: shoghikpoghosyan

Ես Շողիկ Պողոսյանն եմ: Ծնվել եմ 1960թ. մարտի 21-ին: Ավարտել եմ Օրջոնիկիձեի անվան թիվ 11 դպրոցը: Ունեմ միջին մասնագիտական կրթություն: 1987թ.-ից աշխատում եմ «Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիրում:

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.