Նպատակը
1. Նպատակներից մեկը բիզնես նախագծի շրջանակներում հաջող մանր բիզնեսի մեկնարկ:
2. Ուսումնաարտադրական գործունեության ծավալում քոլեջի խոհանոցում:
3. Աշխատատեղերի ստեղծում սովորողների համար:
4. Մանր բիզնեսում առաջին հաջող քայլերի կատարում և ցանկության դեպքում «Սեբաստացի մոլ»-ի բիզնես ծրագրի հատուկ պարապմունքների հաճախում:
5. Նոր աշխատատեղերի գոյացում փաթեթավորման և առաքման համար:
Անհրաժեշտ միջոցներ.
Պարագաներ՝ արտահագուստ, վառարան, կաղապար:
Արդյունք
1.Ուսումնաարտադրական գործունեության սկիզբ
2. Աշխատող-սովորողի նոր մոդուլի ձևավորում:
3. Մանր ու միջին բիզնեսի բնագավառը ուսումնասիրող, գիտակ անհատ-սովորողի ձևավորում:
4. Սեփական միջոցներն ու ժամանակի ճիշտ տնօրինում:
5. Նոր աշխատատեղերի ստեղծում
Հաջողության գրավական
Նախագիծի հաջող իրականացման և թափ հավաքելու համար, առաջարկում ենք դպրոցի խոհանոցների կողմից թխվածքաբլիթի ձեռքբերումն ու գնումը դարձնել պարտադիր և շարունակական գործընթաց:
Աշխատավայր
Քոլեջի խոհանոց
Աշխատելու ժամանակահատվածը.
Շուրջտարյա
Մասնակիցներ.(առայժմ քոլեջի սովորողներ)
Պատասխանատու՝ Անի Տեր-Ղազարյան,
Մարիամ Տեր-Գալստյան, Մարինե Հակոբյան
Նախագիծը կազմեցին՝Շողիկ Պողոսյան, Անահիտ Եղյան և ընկերներ:
Հեքիաթասած թխվածքաբլիթների պատրաստման տեխնոլոգիան
Մեկնարկեց ուսումնաարտադրական «Հեքիաթասած թխվածքաբլիթներ» նախագիծը, որը կարող է ժամանակի ընթացքում ծավալվել և դառնալ ամենօրյա աշատանքային գործընթաց,իր մեջ ներառելով աշխատել ցանկացող սովորողներ և դասավանդողներ: Ակնկալվում է կրթահամալիրի անմիջական միջամտությունն ու օգնությունը սպառման և կազմակերպչական մի շարք հարցերում՝ ավելի ծավալվելու և իրական գործող նախագիծ դառնալու համար: Սիրով կընդունենք առաջարկներ և խորհուրդներ: